Arseniktornet

Nu när jag lyssnat klart på Segraren står ensam har jag påbörjat Arseniktornet av Anne B Ragde. En historia om tre generationer kvinnor i Danmark.  

Boken börjar med ett dödsbud. Genom ett telefonsamtal från sin mamma,Ruby, får Therese veta att hennes mormor, Amelie, har  dött. Ruby är överlycklig över sin mammas död medan Therese sörjer sin mormor. Redan genom detta telefonsamtal förstår man att det finns mycket dolt i familjens historia. Verkar lovande!

2 thoughts on “Arseniktornet

  1. Jag lyssnade klart på Arseniktornet i dag och den har etsat sig fast hos mig. Jag tror det beror på att den skildrade gripande människoöden och att den kändes realistisk då allt inte slutade lyckligt, precis som iverkliga livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 12 =