Efter alla år av saknad

Det har inte blivit så mycket läst under de senaste dagarna. Skidåkning och andra utomhusaktiviteter har tagit den mesta av min energi vilket har lett till att ljudbokskonceptet har passat väl. Så nu är även Efter alla år av saknad av Peter Robinson utlyssnad och mina tankar kring den kvarstår i det stora hela. 

Även om historien blir något bättre mot slutet, tempot ökar, så räcker det inte riktigt. Av de böcker jag lyssnat på av Peter Robinson så är detta den sämsta. Det har flera orsaker. Dels är berättelsen alldeles för långsam för min smak men det är inte bara det, den är inte tillräckligt intressant. Just denna ljudbok läses av Anita Ekström och det funkar inte för mig. Jag tycker inte att hennes röst passar till berättelsen.

Fördelen med boken är att den ger några bitar till  Alan Banks personliga histoira. Det är ett plus då jag har planer på att fortsätta följa Alan Banks och de andra poliserna i de böcker som följer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 1 =