I skymningen sjunger koltrasten

Till bokcirkelns andra träff ska vi läsa Linda Olssons senaste roman I skymningen sjunger koltrasten. 

Koltrasten sjunger i skymmningen

Jag har lånat den på biblioteket och har nu börjat läsa den. Själva historien byggs kring tre ensamma människor som bor i samma trappuppgång och som finner varandra genom böckernas värld. Tanken är god (känns dock inte helt unik) och jag hoppas att  boken blir läsvärd.

Koltrasten sjunger i skymmningen_2

Jag har tidigare läst Linda Olssons debutroman Nu vill jag sjunga dig milda sånger men minns uppriktigt sagt vare sig vad den handlade om eller vad jag tyckte om den. Vilket är lite oroväckande inför denna bok men det känns bra att ge författaren en andra chans.

Det är en av de roliga sakerna med en bokcirkel, att man får läsa böcker man inte hade valt på egen hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + eight =