Reselektyr

Strax ger jag mig av på en resa och förutom att packa och förbereda allt annat håller jag på att bestämma vilka böcker som ska få följa med. Det går inte alls bra. Jag funderar på att endast ta med mig 2 böcker och sedan handla några på plats…Men vilka???

2 thoughts on “Reselektyr

  1. Svårt! Jag tycker att du ska ta med dig Didions bok som är helt fantastisk. Sen skulle jag gärna vilja läsa Fagerholm och röstar därför även på den. Trevlig resa!

  2. Jag tog med “Den amerikanska flickan” och “Fatta Eld”. “Den amerikanska flickan” har verkligen något speciellt och jag läst den på flyget över Atlanten men sen under själva vistelsen i NY fann jag berättelsen för vemodig och dyster, den fungerade inte alls med min egen sinnesstämning så nu går det trögt med läsandet. Det är som att jag och boken går om varandra, men jag ska uppta läsningen för jag tror att den är riktigt bra!

Comments are closed.