Mitt engelska projekt

Jag har ju börjat läsa på engelska, tanken är att jag alltid ska ha en bok på engelska på gång. Än så länge har det gått bra. Jag har läst The Imperfectionistis och är snart färdig med One Day av David Nicholls. Så nu börjar jag se mig om efter fler tänkbara böcker, hittills har jag hittat dessa:

Water for Elephants av Sara Gruens

A Visitor from the Goon Squad av Jennifer Egan

Great House av Nicole Krauss

Everything is Illuminated av Jonathan Safran Foer

Extremely Loud and Incredibly Close av Jonathan Safran Foer

The Sorrows of an American av Siri Hustvedt

The Summer without Men av Siri Hustvedt

Let The Great World Spin av Colum McCann

så får vi se vad det blir : )

4 thoughts on “Mitt engelska projekt

  1. Vilken bra idé! Jag önskar att jag var bättre på att läsa engelska böcker. Gruens bok är fantastiskt bra, den kommer du säkert tycka om:)

  2. Vad roligt att du hade gott att säga om den! Jag är väldigt nyfiken på Waters for Elephants!

  3. Safran Foers “Extremely Loud and Incredibly Close” är riktigt bra!! “Great house” av Nicole Krauss läser jag just nu (fast på svenska), och den är ganska långsam men bra.

    Jag borde också ta mig i kragen och återuppta läsningen på engelska, var rätt bra på det för ett par år sedan, men det får nog vänta till sommaren.

  4. Ja, jag är väldigt nyfiken på Foers “Extremely Loud and Incredibly Close” så den ska jag beställa hem inom en snar framtid! Jag tänkte också läsa Great House av Karuss men har Mannen utan minne hemma så den får det bli först!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − two =