Mitt engelska projekt

Jag har ju börjat lĂ€sa pĂ„ engelska, tanken Ă€r att jag alltid ska ha en bok pĂ„ engelska pĂ„ gĂ„ng. Än sĂ„ lĂ€nge har det gĂ„tt bra. Jag har lĂ€st The Imperfectionistis och Ă€r snart fĂ€rdig med One Day av David Nicholls. SĂ„ nu börjar jag se mig om efter fler tĂ€nkbara böcker, hittills har jag hittat dessa:

Water for Elephants av Sara Gruens

A Visitor from the Goon Squad av Jennifer Egan

Great House av Nicole Krauss

Everything is Illuminated av Jonathan Safran Foer

Extremely Loud and Incredibly Close av Jonathan Safran Foer

The Sorrows of an American av Siri Hustvedt

The Summer without Men av Siri Hustvedt

Let The Great World Spin av Colum McCann

sÄ fÄr vi se vad det blir : )

4 thoughts on “Mitt engelska projekt

  1. Vilken bra idé! Jag önskar att jag var bÀttre pÄ att lÀsa engelska böcker. Gruens bok Àr fantastiskt bra, den kommer du sÀkert tycka om:)

  2. Vad roligt att du hade gott att sÀga om den! Jag Àr vÀldigt nyfiken pÄ Waters for Elephants!

  3. Safran Foers “Extremely Loud and Incredibly Close” Ă€r riktigt bra!! “Great house” av Nicole Krauss lĂ€ser jag just nu (fast pĂ„ svenska), och den Ă€r ganska lĂ„ngsam men bra.

    Jag borde ocksÄ ta mig i kragen och Äteruppta lÀsningen pÄ engelska, var rÀtt bra pÄ det för ett par Är sedan, men det fÄr nog vÀnta till sommaren.

  4. Ja, jag Ă€r vĂ€ldigt nyfiken pĂ„ Foers “Extremely Loud and Incredibly Close” sĂ„ den ska jag bestĂ€lla hem inom en snar framtid! Jag tĂ€nkte ocksĂ„ lĂ€sa Great House av Karuss men har Mannen utan minne hemma sĂ„ den fĂ„r det bli först!

Comments are closed.