Askungar

Askungarna är en ganska typisk deckare. En liten tjej försvinner på ett x2000-tåg och sedan får man följa polisens arbete med att lösa fallet. Det som är lite speciellt med denna bok är att en av huvudpersonerna, Fredrika Bergman, är civilanställd vilket skapar konflikter mellan henne och de andra poliserna.

Jag hade en trevlig lässtund med Askungar och jag finner huvudpersonerna intressanta. Men själva brottet och utredningen är inget speciellt.  Om jag läser någon mer bok av Kristina Ohlsson så blir det främst för att jag vill följa Fredrika och hennes kollegor och för att böckerna är lättlästa. Jag är dock inte säker på att det räcker då det finns så oändligt många deckare att välja mellan.

Andra bokbloggar om Askungar:

PocketBlogg

Duärvadduläser

Enbokomdagen

One thought on “Askungar

  1. Pingback: Höstlov = Läslov! del 1 | www.ordblogg.se

Comments are closed.