På ljudboksfronten: Mina döttrars systrar

Nu har jag påbörjat Mina döttrars systrar av Barbara Voors. Jag har inte läst något om dess handling utan har kastat mig rakt in i historien. Av det jag har hört hittills har jag förstått att historien kretsar kring tre systrar. Av någon, än så länge oförklarlig, anledning har en av systrarna Lucy valt att bryta med familjen för 8 år sedan. När historien börjar får familjen i Sverige veta att Lucy ligger medvetslös på ett sjukhus i New York. Systern Annie åker till henne och för att hålla henne kvar i denne värld läser hon texter som handlar om sitt eget liv och texter om systern Mimmis liv och sakta men säkert får jag som läsare veta mer om dessa personer och deras olika resor genom livet.

Av Barbara Voors har jag tidigare läst När elefanter dansar och den tyckte jag väldigt mycket om. Men sen är det som att jag glömde helt bort henne så det känns roligt att jag hittat Voors författarskap igen. Efter det jag lyssnat på Mina döttrars systrar har jag fått lust att läsa mer av henne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 9 =