På ljudboksfronten: Den döende detektiven

Jag har lyssnat klart på Den döende detektiven av Leif GW Persson och den var över förväntan. Men då bör tilläggas att  mina förväntningar var väldigt låga. Jag började lyssna på Linda som i Lindamordet av samma författare och gav upp ganska snart. Jag tyckte den var riktigt dålig. Men eftersom Den döende detektiven fick bra kritik från många hållgav jag den en chans. Den döende detektiven är långt ifrån den bästa deckare jag läst men den hade ändå något visst och har varit ett utmärkt sällskap till och från jobbet.  Jag fattade tycke för huvudpersonen den pensionerade polisen Lars Martin Johansson och det är inte helt omöjligt att jag läser någon mer bok med honom i huvudrollen framöver.

1 thought on “På ljudboksfronten: Den döende detektiven

  1. Pingback: Dagar som denna | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 1 =