En deckare till Påsk?

Jag har aldrig hakat på traditionen att läsa deckare till påsk. Men i år har jag två deckare som jag funderar på att läsa.

Den första är Ingrid Hedströms tredje bok i Villette-serien Under jorden i Villette.

Den andra är Askungar av Kristina Ohlsson. Hennes deckardebut och sedan Askungar släpptes har det kommit ytterliga 2 böcker i serien. Askungar köpte jag så fort den kom ut i pocket. Jag var väldigt nyfiken på den men sen försvann intresset och boken har blivit liggande. Nu är det kanske dags?

4 thoughts on “En deckare till Påsk?

  1. Jag har också tänkt att läsa en deckare snart, måste bara läsa ut Auto da Fay först. Jag har ju också Anskungar oläst här hemma. Kanske blir den för mig också. Jag vet inte, jag har inte bestämt mig än. Jag är lite sugen på Jo Nesbö nämligen…

  2. Jag har börjat på Askungar och jag gillar vad jag läser! Än så länge känns inte själva deckarhistorien så originell men jag gillar personerna och relationerna dem emellan. Lättläst för lediga dagar!

  3. Ja, ärligt talat har jag varit lite tveksam till Askungar – utan någon direkt orsak. Men en bit in i boken kan jag konstatera att den har mitt intresse! Mycket för att jag finner personerna intressanta. Återkommer då jag har läst lite mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × three =