Påsken har börjat

och även mitt deckarläsande! Det blev Askungar av Christina Ohlsson. Först med en kopp te ute i det fina vädret.

och framåt eftermiddagen fortsatte läsandet tillsammans med en kopp kaffe, fortfarande ute!

160 sidor in i boken kan jag konstatera två saker:

1) Jag är inte så imponerad av själva deckarhistorien. Hittills känns det som att jag har läst delar av storyn i andra deckare. Men boken är nästan 400 sidor så mycket kan hända än.

2) Jag tycker däremot om persongalleriet som jag fått möta. Poliserna Alex Recht och Peder Rydh som tillsammans med civilanställda Fredrika Bergman ska lösa ett fall med en försvunnen flicka. Det är underhållande att läsa om karaktärerna och deras relationer och även avvägningen mellan polisarbetet och deras privatliv har hittills väldigt bra.

2 thoughts on “Påsken har börjat

  1. Pingback: Lite mer läsning | www.ordblogg.se

  2. Pingback: Tillbakablick: April 2011 | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 15 =