Läspaus med nya böcker

Runt sidan 480 kändes Fågeln som vrider upp världen inte lika intressant längre, så jag bestämde mig för att ta en paus och läsa några andra böcker emellan. Det blev Timmarna av Michael Cunningham

och The Imperfectionistis av Tom Rachman.

2 thoughts on “Läspaus med nya böcker

  1. Jag blev tipsad av en arbetskamrat och eftersom omslaget var så fint bestämde jag mig för att ge den en chans! Jag hade inte hört talas om Rachman tidigare. Boken har verkligen fallit mig i smaken! Jag har läst drygt halva boken och det som står ut mest är Rachmans förmåga att gestalta karaktärerna – helt olika personer och livsöden – och ändå helt klockrena beskrivningar. I varje kapitel kommer jag under huden på en ny personlighet. Det är imponerande! Vill du inte läsa den på engelska tycker jag definitivt att du ska läsa den när den kommer på svenska!

    Att boken utspelar sig i Rom tyckte jag var ett plus innan jag började läsa men hittills har boken inte givit mig någon speciell känsla för staden. Men det är ändå bara en parentes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + 13 =