Högre än alla himlar – mitt i

På vägen till och från jobbet lyssnar jag på Högre än alla himlar som ljudbok.

Boken ska vara den första i en triologi som ska handla om 6 vänner som man får följa under 10 år. Bokens 6 vänner är  författaren Sanna och hennes partner börsmäklaren Victor, Stefan som jobbar på Naturvårdsverket och som är gift med Pella, Liv som är skådespelerska men som mest jobbar som servitris och Jalle som jobbar på UD och är homosexuell och som letar efter kärleken, precis som Liv. Boken börjar på nyårsaftonen 1999/2000 när hela gänget för att fira millennieskiftet tillsammans.

När jag började lyssna på boken blev jag inte så imponerad. Den drabbade mig inte på samma sätt som Louise Boije af Gennäs tidigare böcker. Men efter att ha lyssnat ett tag kommer jag in i dess rytm och uppskattar storyn. Den handlar helt enkelt om vänskap i livets med- och motgångar.

2 thoughts on “Högre än alla himlar – mitt i

  1. Pingback: Höger än alla himlar | www.ordblogg.se

  2. Pingback: Härnäst på ljudboksfronten | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − twelve =