Att önska sig böcker i julklapp…

…är givetvis klockrent. Men jag har rannsakat mig själv och samlat ihop en del av de olästa böcker som jag samlat på mig  under det senaste året.

Det förnuftigaste hade givetvis varit att först läsa en del av dessa innan jag önskar mig ännu fler. Men riktigt så långt ska jag inte gå. Några böcker ska jag önska mig, bland andra Spill av Sigrid Combüchen.

2 thoughts on “Att önska sig böcker i julklapp…

  1. Ingen jättehög ändå, min är nog tyvärr större… En berättelse om kärlek och mörker har jag också här hemma i min olästa hög. Jag skymtar Orakelnatten också! Läs den! Jag älskade den!!

  2. Paul Auster är en sådan författare som jag verkligen vill läsa men som aldrig verkar bli av… vet inte riktigt varför. Kanske blir 2011 året jag stiftar bekantskap med hans böcker! Nu när du tyckte om Orakelnatten fick jag en extra kick att läsa den!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + nine =