Igelkottens elegans

Jag har börjat lyssna på Igelkottens elegans, skriven  av den franska författaren Muriel Barbery. Jag hade en föreställning om att detta skulle vara en bok som passade min smak perfekt. Men hittills känner jag mig ganska besviken på historien. Men jag ska ge den en chans, kanske blir den bättre…

2 thoughts on “Igelkottens elegans

  1. Kul att jag inspirerade dig till att låna en bok. Hoppas att du gillar den! Jag tror nog man ska ha sina tonårsögon på när man läser den! Då blir den så mycket bättre!

  2. Nu har jag läst ut Tusen gånger starkare!
    Budskapet kändes oerhört viktigt och relevant men jag tyckte inte att språket var trovärdig. Men med tanke på skildringen av makten i högstadieklassen och lärarnas beteende känns det som en viktig bok!

Comments are closed.