Helgens läsning

Vi åkte ut till havet över helgen och mellan smultronplock, solnedgångar och stormiga hav fanns det tid för läsning. Det blev en blandning av Picassos liv, Mia Skäringers krönikor och tankar kring  kreativitet.

4 thoughts on “Helgens läsning

  1. Tack!

    Javisst är det härligt att titta i böckerna och minnas!!! Det blir ett återupplevelse!

    Mias bok väntar mig på biblioteket… det vill säga när de hittat den. Jag fick ett meddelande om att den väntade mig på biblioteket, men när den skulle hämtas var den försvunnen. Så jag får vänta ett tag till på att läsa den. Hoppas den dyker upp snart!

  2. Åh, vad tråkigt när man är inställd på att hämta en bok! Hoppas den kommer till rätta snart. Det ska bli intressant att höra vad du tycker om den. Jag har läst lite olika åsikter om den, själv tyckte jag att den var tänkvärd. Ett inlägg om den kommer lite längre fram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 2 =