En simtur och kunskap om kreativitet

En dag när jag kom hem från jobbet strålade solen och inte nog med det på hallmattan låg ett paket som innehöll boken Den mentala orgasmen skriven av Per Robert Öhlin. Det var genom Enbokcirkelföralla som jag fick veta om boken och ett exemplar av den!

Min nya bok fick följa med till utomhusbadet och efter en simtur tog jag en läspaus. Den mentala orgasmen är en bok om kreativitet ut olika aspekter (praktiska, psykologiska och kulturella). På ett kortfattat och lättillgängligt sätt går Öhlin igenom olika delar av begreppet kreativitet med målet att hjälpa både människor och organisationer att finna sin fulla kreativa potential.

Jag har läst ungefär halva boken och hittills finner jag den både rolig och inspirerande! Genom en bokcirkelforalla kommer vi att webbokcirkla om den, vilket ska bli intressant! Det är en bok som väcker mycket tankar och idéer och som jag tror lämpar sig väl att diskutera med andra!

2 thoughts on “En simtur och kunskap om kreativitet

  1. Den har jag också fått! Härligt att höra att du tycker den är bra! Jag ska snart börja läsa den och man känner sig mer inspirerad att börja läsa något när någon annan tycker om. Ska bli kul att prata om den med dig och de andra!

  2. Ja, det är en bok som väcker många tankar! Jag ser också fram emot att diskutera den med er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =