Bokcirkel på nätet!

För ett bra tag sedan höll jag i en bokcirkel och det var väldigt givande! Böckerna vi läste höjdes och fick nya dimensioner genom samtalen vi förde. I brist på tid och medlemmar som droppade av rann bokcirkeln ut i sanden. Nu har jag  hittat 2 nya bokcirklar, en i verkliga livet och en på internet!

Den via nätet har jag funnit på  http://bokcirkelforalla.wordpress.com/ . Konceptet är enkelt, varje månad finns det 3 böcker att nätbokcirkla kring. Man väljer själv om vill läsa och diskutera alla 3 eller någon av dem. Dessutom är det en trevlig blogg med lästips och funderingar kring böcker.

2 thoughts on “Bokcirkel på nätet!

  1. Vad roligt! Hur fungerar er bokcirkel? Jag lyssnade på Kunzelmann & Kunzelmann som ljudbok och tyckte riktigt mycket om den! Det är en händelserik bok med mycket at diskutera så det känns som en bra bok för en bokcirkel: )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + seventeen =