Minnets Labyrint

Min bana som läsare av deckare började med Elisabeth Georges böcker om poliserna Thomas Lynley och Barbara Harves. George skriver tegelstenar där inte bara brottet utan miljöer och gestaltningen av persongalleriet är i centrum. Runt 15-20 böcker har det blivit om poliserna vid Scotland Yard.

Efter ett besök hos min mormor och morfar blev jag glad ägare till Georges 11e roman, Minnets Labyrint

4 thoughts on “Minnets Labyrint

  1. Ja! Jag gillar verkligen Georges böcker! När jag började läsa Minnets Labyrint upptäckte jag dock att jag redan läst den…

  2. Ja, jag tror absolut att någon av Georges böcker skulle passa för enbokcirkelforalla! Böckerna har ju många bottnar och är inte bara en deckare så jag kan tänka mig att det finns mycket man skulle kunna diskutera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =