Inte min grej

 

Br%C3%A4nnm%C3%A4rkt[1]

Efter att ha lyssnat på nästan hela Brännmärkt som ljudbok kan jag konstatera att historiska romaner faktiskt inte är min grej. Jag fastnar inte för historien, den är inte speciellt originell och bara lite spännande emellanåt, inte heller språket är något vidare. Så varför har jag då lyssnar på nästan hela? Jo, det är tack vare berättarrösten,det är Katarina Ewelöf som läser och hon är riktigt duktig.

Det största beviset på att historien inte engagerade mig tillräckligt är att istället för att lyssna färdigt har jag övergett Brännmärkt till förmån för Dan Brown och Änglar och demoner. Och än så länge håller den mig intresserad, även om konceptet är väldans likt Da Vinci koden…

 

brown_12319812_17364087[1]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =