Sammanhängande lästid

Visst har jag läst en del på sistone, att påstå något annat vore att ljuga. Men trots det har jag saknat sammanhängande lästid, då det finns möjlighet att bara försjunka i en bok utan att behöva avbryta sig förrän man själv känner sig redo. Inte heller idag har jag lyckats skaffa mig obegränsad lästid men jag har ägnat alla lediga stunder åt läsning, på lunchen på jobbet, hemma efter jobbet medan både katterna trängdes i mitt knä, sedan blev det paus för matlagande, ätande och lite social tid, sedan i badet och jag planerar att fortsätta efter att jag skrivit klart.

Så vilken bok är det då som jag ägnat dagens alla lediga stunder med? Jo, 2 systrar av Anna Maxted (som även skrivit Gå vidare), lagom allvarlig, halvmysig och lättsmält. Så just nu är det inte vad jag läser utan att jag läser som är det mest relevanta.

 

P1100438

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − four =