Falkmanska Cafét

 

Besöket i Falkenberg innefattade även en fika på Falkmanska Cafét.

P1070532

 

P1070529

 

Gemytligt, lågt i tak med tavlor och foton på väggarna. Stolar och bord med den enda gemensamma nämnare att de är gjorda av trä var utplacerade i 3 små rum. Stor uteservering på en innergård för soliga dagar. Varierat utbud av både matigare alternativ och fika. Den bästa latten på länge serverades med det lilla extra, en chokladbit! Det uppskattades!

På bordet där vi satt låg tidningen Dagens Industri Weekend som jag bläddarde förstrött i tills mitt intresse fångades av en artikel om Yvon Chouinard. Grundare och ägare till märket Patagonia som tillverkar kläder inom fritidssektorn. Enligt artikeln kombinerar han entreprenörskap och världsledande produkter med ett ansvarstagande både för miljö och människor.

Det ger hopp inför framtiden!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 11 =