Bokkrisen är över!

 

Så har då lugnet lagt sig över min lässituation här på semestern.  

Jag har fortsatt att läsa Dödgrävarens dotter. När jag gav den en chans och läste en lite längre stund kom jag in i den. Oates är ju aldrig fel, hennes språk är oslagbart. Men det är inte det enda som skett. Som jag skrev för några dagar sedan hade jag lust att läsa en chic-lit bok och nu har jag kommit över den perfekta, Gå vidare av Anna Maxted.  Hur jag fick tag på denna bok  ska jag berätta en annan gång…Jag har tidigare läst Höga klackar av samma författare och fann den underhållande.

Så nu är jag i läsbalans igen. En mer allvarlig bok och en lättsam. Krisen är alltså över och alla kan sova gott igen!

P1070560 

1 thought on “Bokkrisen är över!

  1. Pingback: www.ordblogg.se » Gå vidare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =