Om ond bråd död i februari

Min februari, ur ett bokperspektiv, bestod till största del av ond bråd död. Jag läste mest deckare och bekantade mig med för mig nya författare som Sofie Sarenbrant, Kristina Appelqvist och Paula Hawkins. Jag läste även två böcker av Agatha Christie. En bra läsmånad måste jag säga.

Deckarhylla

Februari var också månaden som jag köpte väldigt många deckare på loppis! Jag började samla på några olika deckarserier, Mons Kallentoft, Jussi Adler-Olsen, Sofie Sarenbrant, Ninni Schulman och Agatha Christie. Himla roligt att leta efter specifika böcker, ett detektivarbetet nästan lika roligt som själva läsandet!

Kvinnan på tåget

Kvinnan på tåget, denna extrem-hypade bok skriven av Paula Hawkins snubblade jag över i en secondhandbutik när jag egentligen letade efter Agatha Christie-böcker till min samling. Väldigt glad blev jag och nyfiken på denna bok var jag så jag började läsa nästan omgående. Läste intensivt och snabbt. En spännande och klaustrofobisk läsupplevelse. Helt klart läsvärd men den levde inte upp till den extrema hype som omgett boken.

 

1 thought on “Om ond bråd död i februari

Leave a Reply

Your email address will not be published.