Egenmäktigt förfarande

När Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson kom ut och boken blev så hypad var jag inte alls intresserad av att läsa den. Men så såg jag en intervju med författaren på Babel, svt:s litteraturprogram. Och då väcktes mitt intresse. Det var en väldigt bra intervju och jag blev väldigt nyfiken på både bok och författare.  Nu har jag lånat hem ljudboken och längtar efter att börja lyssna på den. Ljudboken är dessutom en författaruppläsning vilket gör lyssnandet än mer intressant.

Egeenmäktigt förfarande

Just nu lyssnar jag på Livet går vidare av Karin Wahlberg och till skillnad från böcker jag läser brukar jag endast ha en ljudbok på gång i taget. Får se om jag gör ett undantag och lyssnar på Egenmäktigt förfarande parallellt.

1 thought on “Egenmäktigt förfarande

  1. Pingback: Tankar kring Egenmäktigt förfarande: en roman om kärlek | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + one =