Biblioteksböcker

En promenad och vi hamnade på biblioteket. Ambitiöst nog lånade jag med mig 4 böcker hem. De råkade nämligen ha inne 4 av de böcker som jag har funderat på att läsa.

På hemvägen handlade jag kaffe och när lilla Fröken Löken somnat satte jag mig på en bänk, tittade på folk, drack kaffe och började läsa Inget allvarligt av Justine Lévy. Av henne har jag tidigare läst Vi ses på Place de la Sorbonne.

Inget allvarligt

De andra tre böckerna som jag lånade var:

Himlens Fånge som är Carlos Ruiz Zafóns 3:e bok i ordningen om De bortglömda böckernas gravkammare och bokhandeln Sempere och söner. Bok 2 i serien Ängelns lek, läste jag i Barcelona. Där böckerna utspelar sig, inspirerande!

Innan floden tar oss som utspelar sig i Bangladesh och Ta hand om min mor som utspelar sig i Sydkorea. Båda har fått strålande recensioner.

3xBiblioteket

 

Med dessa 4 böcker kan man åka på en fiktiv resa till Frankrike, Spanien, Bangladesh och slutligen Sydkorea. Inte illa!