Magisk sommar

Jag är en relativt ny podlyssnare, men jag har kommit på att podar är perfekt att lyssna på när Fröken Löken äter. Min favorit pod är fredagspodden med Hannah & Amanda.Deras pod är underhållande, insiktsfull och båda systrarna ger ett sympatiskt intryck. När jag skulle inhandla nya kokböcker låg det därför nära till hands att kolla upp Hannah och Amandas kokbok Magisk sommar. Sagt och gjort, den verkade supermysig så jag beställde den. Magisk sommar visade sig vara ett bra köp!

Magisk sommar

Utifrån sina somrar på Gotland och den mat de brukar laga och äta där har de satt ihop en kokbok med enkla recept, stämningsfulla bilder och kortare texter kring minnen och funderingar.

Magisk sommar_frukost

Magisk sommar_grilla

Det jag gillar med Magisk sommar är att den både är mysig att bläddra i och recepten är vettiga utifrån mitt perspektiv d v s innehåller inte allt för många ingredienser och är relativt lätta att tillaga.

Magisk sommar_dricka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × one =