En kärlekshistorias början

Under 6:e juni helgen läste jag boken med den vackra men omöjliga titeln: Att vara med henne är som att springa upp för en sommaräng utan att bli det minsta trött skriven av Alex Schulman.

Att vara med henne

Orsaken till att jag fick upp ögonen för denna bok är att jag på senare tid lyssnat mycket på Hannah och Amandas fredagspod och Amanda är (förutom Alex själv) bokens huvudperson.

I boken beskriver Alex Schulman ett omvälvande år i sitt liv, hans berättelse tar sin början när han och hans flickvän gör slut, hur han träffar sitt livskärlek Amanda och hur deras kärlekshistoria tar sin början och snabbt utvecklar sig.

Själva tanken är god och det är modigt att skriva en bok baserad på verkliga händelser som endast ligger några år bak i tiden. Trots detta når boken inte ända fram. Jag skummar igenom den men fastnar aldrig för historien. Hade det inte varit för det faktum att boken är under 200 sidor är det tveksamt om jag ens läst slut den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + twenty =