Floder av röd jord

Senast jag var på biblioteket lånade jag hem pocketboken Floder av röd jord av Natasha Ilum Berg.

Floder av röd jord

Natasha Illum berg är professionell storviltsjägare och författare, hon bor och verkar i Tanzania. Floder av röd jord är Natashas första bok och beskriver hennes första tid i Tanzania när hon utbildar sig till jägare.

Beskrivningarna av själva jakten intresserar mig föga, däremot har jag stor behållning av att läsa om hennes förhållningssätt till naturen, livet i Tanzania och de utmaningar och människor hon stöter på.

Jag kommer inte att minnas Floder av röd jord som en av de bättre böcker jag läst men den skildrar helt klart ett intressant människoöde och ger mig några intressanta stunder under läsandets gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + three =