Läsning med utsikt

Nu när det är ny vecka tänkte jag att vi skulle ta en titt på en trevlig ledig dag i början av juni.

Vädret var sådär typiskt sommarsvenskt  att man inte vet om det ska bli strålande sol eller regn gav vi oss iväg utflykt. Vädret bestämde sig för sol och vi hittade en egen strand där jag letade strandfynd i form av små stenar och läste på en filt med fötterna i sanden.

Det var då jag började läsa Sophie Kinsellas Flickan från 20-talet och jag blev glatt överraskad!

Jag tycker om chicklit, men böcker där shopping och skönhet är de dominerande bitarna är inte det jag gillar bäst. Därför kändes Flickan från tjugotalet som en intressant bok!

Huvudpersonen Lara har ett smått struligt liv när boken tar sin början. Hennes pojkvän har gjort slut med henne trots att hon tyckte de var perfekta för varandra och företaget hon startat med sin kompis går inte så lysande som de hoppats. Livet blir inte mindre komplicerat för Lara när får besök av sin gamla döda släkting Sadie som behöver hennes hjälp.

 

2 thoughts on “Läsning med utsikt

  1. Har läst hela Shopaholic-serien av Kinsella och tycker att hon är en underhållande författare så jag funderar på att läsa mer med henne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =