Loppisböcker

Jag var på bokloppis till förmån för Amnesty och hittade fler böcker som jag är intresserad av att läsa.

Det är på tiden att jag börjar läsa Håkan Nesser så både Kim Novak badade aldrig i Genesartes sjö och Det grovmaskiga nätet fick följa med hem. För någon vecka sen såg jag ett inslag på Babel om Elizabeth George och tänkta att det nog var på tiden att jag fortsatte läsa om Thomas Lynley och Barbara Havers. Jag hittade När ingen ser som är nästa bok i serien som jag ska läsa. När det gäller Georges deckare om Lynley och Havers är det en klar fördel att läsa dem i ordning. Paul Austers Illusionernas bok har jag haft men tror att jag har rensat ut. Om så är fallet är det något jag ångrar. Så denna bok köpte jag mest för att vara på den säkra sidan. Kanske är jag stolt äger till 2 ex nu? Allende är alltid bra och har jag inte helt fel för mig är Odjurens stad en ungdomsbok, så det kan bli intressant. Jag tror aldrig att jag har läst Mordet på orientexpressen och det känns ju som att det hör till. Så därför fick Agatha Christies klassiker också följa med hem.

Det blev alltså en väldigt lyckad bokloppis, både för mig och för Amnesty!

 

2 thoughts on “Loppisböcker

  1. Ja, det är verkligen strålande! Speciellt när man hitta böcker som man faktiskt hade planer på att läsa och några otippade! En bra mix!

    //Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + fourteen =