Denise Rudberg_andra chansen

I somras bekantade jag mig med Denise Rudbergs författarskap för första gången. Jag läste boken Matilde och blev extremt besviken. Jag tyckte inte alls om den, alldeles för pysmysig (och jag gillar pysmysiga böcker i lagom dos), förutsägbar och ganska tråkig.

Men skam den som ger sig, nu har jag lånat  Ett litet snedsprång som ljudbok från biblioteket och tänkte ge Rudberg en andra chans. Rudberg kallar boken för Elegant Crime vilket ska vara en genre med kriminalhistorier i överklassmiljö. Ett litet snedsprång är den första boken i en serie som ska handla om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff. Jag är lite nyfiken på den så jag börjar lyssna och hoppas att jg tycker bättre om den än Matilde!

1 thought on “Denise Rudberg_andra chansen

  1. Pingback: Ett litet snedsprång | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × four =