Tillbakablick: September 2011

Under september var vi iväg en helg, gick fina promenader och jag började läsa Sputnikälskling av Murakami.

Om vikten av yta och trasiga familjerelationer läste jag i Alla lyckliga familjer liknar varandra. Helt ok, men levde inte upp till mina förväntningar.

Jag var på bokmässan och det var inspirerande och trångt, jag åkte därifrån med både nya böcker och fina upplevelser i bagaget. Dock var jag inte så pepp på att skriva om bokmässan så det blev bara ett miniinlägg. Under helgen i Göteborg träffade jag finaste vännen och fick Jonathan Franzens Frihet som jag blev så himla glad över över!  En riktig tegelsten som jag har läst under hösten.

Jag började läsa PopCo skriven av min nya favoritförfattare Scarlett Thomas. Och precis som Slutet på Mr Y blev PopCo en av de bästa böckerna jag läst i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − ten =