Tillbakablick: Mars 2011

Marsläsningen dominerades av Murakamis Fågeln som vrider upp världen.  Jag läste boken och följde både P1:s och Kafka på jobbets bokcirklar om boken. Väldigt roligt och engagerande!

Förutom Fågeln som vrider upp världen var månadens bästa läsupplevelse I havet finns så många stora fiskar av Sara Lövestam. Månadens sämsta var Strindbergs stjärna av Jan Wallentin. Jag gillade verkligen inte historien, tyvärr hamnar nog Strinbergs stjärna bland de sämsta böckerna jag någonsin läst.

Äntligen kom jag iväg till Karen Blixen Museet!

Att Springa  av Maria Sveland lyssnade jag på som ljudbok och den var obehagligt bra. Jag läste min första grafiska novell någonsin The Night Bookmobile av  Audrey Niffenegger. Jag blev inte besviken! Och jag retade min på Michael Beard i  Ian McEwans senaste bok HettaJag hade föresatsen att delta i Murakami Challange, men det blev inget med det eftersom jag glömde bort det.