Lässtatus

Just nu läser jag: 

 • Mockingjay av Suzanne Collins. Den avslutande delen i triologin om Hungerspelen. Hur ska detta sluta???
 • Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Jag har egentligen inte varit så nyfiken på den och lite skeptisk då den blivit så extremt hyllad. Rädd för att bli besviken… Men nu har jag ändå börjat läsa den och hittills verkar den bra.
 • Den röda grevinnan av Yvonne Hirdman. Den röda grevinnan har jag haft tankar på att läsa sen den kom ut och nu blir det äntligen av. Jag befinner mig i början av denna bok  och vad jag lagt märke till hittills är tonen och språket som jag tycker mycket om. Det känns det verkligen som att jag är i början av att få ta del av ett spännande människoöde.
 • Priset på vatten i Finistère av Bodil Malmsten. Jag läser långsamt och njuter!

2 thoughts on “Lässtatus

 1. Jag läser Bodil Malmstens första loggbok nu, och jag gillar! Jag läser också långsamt och njuter. Små bitar åt gången och sedan går jag och tänker lite på det jag läst. Hon är underbar!

  Den röda grevinnan har jag också köpt hem. Den är ju så tokhyllad. Måste se vad alla pratar om 🙂

 2. Jag har precis läst ut Priset på vatten i Finistère och väger mellan att fortsätta med Sista boken från Finistère som är en fristående fortsättning eller börja på loggbok nr 2, kom och hälsa på mig om tusen år. Det är ganska trevliga bekymmer!

  Jag har läst ungefär en tredjedel av Den röda grevinnan och jag tycker den är bra, inte wow hittills men jag har inte läst tillräckligt för att kunna säga något ordentligt än. Ett stort plus är att det finns ganska många foton i boken så man får se hur personerna man läser om såg ut vid olika tidpunkter i sitt liv och genom fotona får man även en känsla för tiden som kompletteras bra med texten!

  //Liolej

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − 4 =