Att läsa Jag älskar dig inte digitalt

Jag älskar dig inte av Christina Stielli är den första bok jag läser digitalt, på min Ipod. Jag har varit skeptisk men det fungerar förvånansvärt bra. Trots att ipoden i första hand inte än någon läsplatta. Den ersätter inte vanliga böcker men är ett bra komplement.

Och boken då? Obehagligt bra. Den handlar om Lotten som är gift med Per. Lotten har alltid varit nöjd och lycklig i äktenskapet med Per. Har känt att de varit ett bra team som kompletterat varandra väl. Lotten jobbar som lärare, var mammaeldig länge med deras båda flickor och har tagit hand om hemmet. Per har gjort karrriär men har samtidigt alltid stöttat och uppskattat allt som Lotten har gjort. Men så en dag säger Per de dömda orden, jag älskar dig inte.

Det är jobbigt att följa hur  Lotten försöker göra allt för att ordna allt, förlorar sig själv, försöker bli den Per vill att hon ska vara. Samtidigt som han är så elak mot henne både i både handlingar och ord.

Jag har hittills bara läst en liten del av boken men undrar verkligen hur det här kommer att gå….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + one =