Främlingen i huset

Främlingen i huset är den bok jag läser mest just nu. Jag blev helt fast från första sidan. Drogs in i herrgården Hundred Halls mystiska tillvaro, började engagera mig i invånarnas liv och fatta tycke för doktor Faraday som är historiens berättarröst. Men nu med drygt 100 sidor kvar, mitt i allt det spännande, tycker jag att handlingen mest tuggar utan att komma någon vart. Jag hoppas verkligen att det ändrar sig snart…

2 thoughts on “Främlingen i huset

  1. Jag har inte läst något av Sarah Waters än. Jag Främlingen i huset och Kyssa sammet och Nattvakten hemma. Har länge tänkt att jag vill spara lite på henne, men nu är jag sugen på att hugga in. Tror jag ska börja med Främlingen i huset. Är sugen på den. Vad tror du? Är den bra att börja med?

  2. Främlingen i huset gav mig en riktigt bra läsupplevelse men jag tyckte att den blev lite trög i mitten. När en tjej på mitt jobb såg att jag läste Waters sa hon att jag absolut måste läsa Kyssa sammet, det var den absolut bästa bok hon läst. Så den ser jag fram emot. Som jag har förstått det är böckerna ganska olika så det beror lite på vad du har lust att läsa.
    Men jag tror inte du kommer bli besviken vilken du än väljer. Hennes språk och berättarstil fastnade jag för!

    //Liolej

Comments are closed.