Fanatsyläsning

… är bland annat vad jag ägnar mig åt i sommar.

Jag känner att jag vill vidga mina vyer och läsa böcker som jag kanske inte själv hade hittat.  Just fantasy har jag varit nyfiken på ett tag så denna kurs kändes perfekt. Genom kursen får jag både läsa mycket skönlitterära böcker samt kunskap om teoretiska resonemang kring genren.  Det är roligt och jag får upp ögonen för tankesätt och böcker som ligger utanför mina vanliga banor.  Jag läser på distans från Linnéuniversitetet vilket passar väldigt bra för då kan jag läsa i min egen takt och genomföra uppgifterna när jag har tid och möjlighet.

Här är några böcker som jag har läst eller som jag har planer på att läsa inom kursens ramar:

Linneuniversitetet har förutom fantasykursen även en om Harry Potter, en om Astrid Lindgren och en som behandlar Chick lit.

 

One thought on “Fanatsyläsning

  1. Pingback: Ska bara och ska bara… | www.ordblogg.se

Comments are closed.