En iPod

Det började med att jag blev av med min MP3 och efter att ha letat efter den ett bra tag utan resultat köpte jag en iPod touch. Den har inte revolutionerat mitt liv men jag gillar den skarpt. Jag använder den mest till att lyssna på olika saker. Hittills har det blivit sommarpratare, det är helt enkelt strålande att det går att ladda ner de sända programmen och inte bara årets, utan även sommarpratare från 2009 och framåt.  Att ipoden dessutom har en kamera gör att jag har fotograferat lite medan jag varit ute och promenerat och lyssnat på olika sommarpratare.

I ipoden har jag även några böcker, jag har inte läst några än men det är en skön känsla att ha med ett litet bibliotek vart jag än går. Men än så länge kommer ingen elektronisk appart att kunna ersätta gamla hederliga pappersböcker.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − two =