Del 2:4 Första bokinköpen på Österlen

I Simrishamn såldes det böcker på torget och jag hittade två som jag köpte:

Labyrinten av Kate Mosse har jag hört om lite här och där och jag undrar om den kan vara något för mig. Det finns bara ett sätt att ta reda på det!

Sist jag var och simmade var det en kvinna som läste Nattåg till Lissabon medan hon solade. Hon såg helt uppslukad av boken och jag blev nyfiken. Och efter att ha läst vad det handlar om: ett möte som förändrar, en man som lämnar sitt liv och en bok vars författare är ett mysterium. Förhoppningsvis blir även jag uppslukad av historien. Dessutom har jag en önskan om att åka till Lissabon…

 

3 thoughts on “Del 2:4 Första bokinköpen på Österlen

  1. Ja, jag har också stora förväntningar på den. Efter att ha läst på baksidan känns det verkligen som att den har potential!

  2. Pingback: Nattåg till Lissabon | www.ordblogg.se

Comments are closed.