Två filmer jag längtar efter

Jag har fått veta att två böcker jag tycker mycket om har blivit film!

Norwegian Wood, den har ännu inte kommit till Sverige, men vill du läsa om filmen, dess handling och tillkomst finns här en blogg. Efter att ha sett trailern kan jag konstatera att den bild jag gjort mig av miljöerna, stämningen och karaktärerna givetvis är en helt annan. Men jag tror att den tolkning som gjort av filmmakarna är väldigt fin och att det finns plats för båda tolkningarna hos mig!

Inte heller No och jag har kommit till Sverige än. Jag läste nyheten och såg trailern på bokhora och jag har en känsla av att jag kommer tycka väldigt bra om filmen.

Nu hoppas jag bara att väntan på filmerna inte blir allt för lång…

1 thought on “Två filmer jag längtar efter

  1. Pingback: Norwegian Wood som film | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − two =