Boven i mitt drama kallas kärlek

Jag har aldrig läst något av Unni Drougge. Det har helt enkelt inte blivit av. Men efter att ha läst en artikel om henne, Maria Sveland och Katarina Wennstam i förra numret av VIlläser tänkte jag att det var dags. Sagt och gjort igår lånade jag hem Boven i mitt drama kallas kärlek och jag började läsa på en gång. Boken handlar om Unni som efter en uppslitande skilsmässa lever ensam med sina 5 barn. Men så kommer Niclas  in i hennes liv. Men deras förhållande utvecklas i helt fel riktning där misshandel och svartsjuka styr relationen. Det känns som en både viktigt och skrämmande bok.

Nu planerar jag att göra kaffe och ta en liten lässtund. Jag återkommer med tankar om boken då fler sidor är lästa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + five =