Läsläget

Jag har precis avslutat Hungerspelen av Suzanne Collins en riktigt sidvändare! Rekommenderas!

Jag har lyssnat klart på Det som tillhör mig Anne Holt. Det som tillhör mig är den första i serien om kriminalinspektören Yngvar Stubø och Inger Johanne Vik som är psykolog och jurist. Precis som de de andra böcker jag läst av Anne Holt är även denna tät och välskriven. Uppläsare är Torsten Wahlund.

Jag läser fortfarande Den hemliga historien av Donna Tartt. Den är inte wow, men jag måste trots allt få veta hur det går…

Sen har jag börjat lyssna på Sommardöden skriven av Mons Kallentoft. Uppläsaren är även här Torsten Wahlund.  Än så länge är den helt ok, samma stil och ton som i Midvinterblod.

Nu funderar jag på vilken bok jag ska ta mig än härnäst…inga lätta val.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =