Bokjakt mitt i renoveringen

Vi befinner oss mitt i en renovering av vårt hem vilket betyder majoriteten av mina böcker är nerpackade i flyttlådor. Och helt olägligt inser jag att jag skulle vilja läsa Norwegian Wood av Haruki Murakami. Så jag har precis ägnat en lång stund åt att leta igenom en mängd lådor på jakt efter boken och nu har jag äntligen hittat den!

Men varför är det så, att jag får lust att läsa en av de mest otillgängliga böckerna samtidigt som jag har flera bra böcker liggande nära till hands? Hoppas jag gillar den, efter all ansträngning!

3 thoughts on “Bokjakt mitt i renoveringen

  1. Pingback: Mitt första möte med Murakami | www.ordblogg.se

  2. Ja, det är nog precis som du säger – tanken att gräset är grönare på andra sidan… och denna gången var det faktiskt det! Det passar mig mycket bättre att läsa Norwegian Wood just nu, än att läsa Spill som jag också påbörjat. Den är också bra men jag har inte riktigt kommit in i den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 8 =