Om det ändå vore sant

De senaste månaderna har jag läst Om det ändå vore sant skriven av Marc Levy. Det har tagit mig väldigt lång tid att läsa denna lilla bok av den enkla orsaken att jag inte fann den så bra.
Storyn är ovanlig och hade potential men den blev inte så bra. Historien kretsar kring arkitekten Arthur och läkaren Lauren. En dag när Arthur kommer hem till sin lägenhet hittar han en kvinna där. Hon påstår att hon brukade bo i lägenheten och det visar sig att hon är osynlig för alla utom Arthur.
Det är på många sätt en fin historia men språket är alldeles för smörigt för mig. Det blir för mycket och går ut över historien. Men jag kan verkligen se hur detta är en berättelse som tilltalar många. Boken har även blivit film och den har jag planer på att se, även om boken inte var min riktigt min grej.

För några är sedan läste jag Var är du av Levy och den var riktigt bra. Som om du funderar på att läsa någon av honom så välj den istället för Om det ändå vore sant

1 thought on “Om det ändå vore sant

  1. Pingback: Om det ändå vore sant som film | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 15 =