Ett paket på rymmen

I nästan en vecka har jag väntat tålmodigt på ett bokpaket. Så äntligen kom avin och jag gick genast för att hämta ut mitt paket! Tyvärr fick jag vända  hem tomhänt, mitt paket hade blivit felsorterat och befann sig på ett postkontor i en annan del av Sverige. Mitt paket har fortfarande  inte kommit tillrätta, men via postens hemsida och paketets kollinummer kan jag följa mitt felsorteradebok paket runt i Sverige. Det börjar bli väldigt berest, men jag hoppas att det snart hittar rätt så att jag kan få läsa min efterlängtade bok!

2 thoughts on “Ett paket på rymmen

  1. Det är inte alls roligt med paket som hamnar fel. Speciellt inte när man går och väntar och längtar!
    Nu har äntligen mitt paket kommit tillrätta och jag har börjat läsa dess innehåll: En sannolik historia av Karin Alvtegen.

Comments are closed.