Eventuell sommarläsning

Jag planerar aldrig min läsning, utan läser helt enkelt den bok som jag känner för. Men nu när sommaren är här har jag tittat igenom mina bokhyllor och tagit fram några olästa böcker som jag funderar på att läsa i sommar:

 

Sen får vi se om jag verkligen läser dessa böcker eller några helt andra, det blir ju oftast inte som man har tänkt sig…

3 thoughts on “Eventuell sommarläsning

  1. Ska man ta att Ängelns lek ser ut precis som Vindens skugga som ett gott tecken. Eller är det ett försök att rida på vågen? Annars verkar Murakami spännande, har inte läst men hört gott om.

  2. Jag tror definitivt att han försöker rida på igenkänningsvågen… men jag hoppas verkligen att boken bjuder på något nytt men behåller samma anda som i Vindens skugga.
    Jag har heller inte läst något av Murakami, men precis som du har jag hört mycket gott om hans författarskap. Jag hoppas att han blir en ny favorit, men det där med höga förväntningar har en tendens att förstöra….

  3. Pingback: www.ordblogg.se » Otippade böcker

Comments are closed.