Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva

är titeln på Ann Heberleins bok där hon utlämnande och ärligt berättar om sig själv och sin bipolära sjukdom.

Jag velade länge och väl innan jag bestämde mig för att lyssna på den som ljudbok. Jag var rädd att berättelsen skulle vara så obehaglig att jag skulle må dåligt av den. Och visst är den hemsk, men på ett insiktsfullt och ärligt sätt. Det är svårt att förklara. Jag mår inte dåligt av att lyssna på den istället ger den mig insikt. Insikt och förståelse kring en sjukdom och en annan människas levnadsöde.

Berättarstilen känner jag igen från Heberleins bok Det var inte mitt fel! Om konsten att ta ansvar , den är pedagogisk, rak på sak med vettiga resonemang.

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva är en bok som ger mig perspektiv på livet och viktiga tankeställare. Precis som en bra bok bör göra.

2 thoughts on “Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva

  1. Pingback: Tweets that mention www.ordblogg.se » Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva -- Topsy.com

  2. Pingback: Ett Gott Liv av Ann Heberlein | www.ordblogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =