Tankar tillbaka med framtidsutsikter

Jag läser en notis i senaste numret av VI läser att Louise Boije af Gennäs ska släppa en ny bok i slutet av augusti. Denna information för mina tankar flera år bak i tiden.Till ett år i slutet av 1990-talet då jag upptäckte Gennäs böcker: Ta vad man vill ha (1991), Ju mer jag ser dig (1992), Ingen människa en ö (1994), Stjärnor utan svindel (1996). Jag minns endast fragment av böckernas innehåll, det som lämnat starkast spår är att de berörde, alla på olika sätt.  Jag funderar på att läsa om någon av dem men är rädd att jag inte kommer att uppleva dem lika starkt andra gången.

I vilket fall ser jag fram emot den nya boken som kommer att få namnet  Högre än alla himlar och är första boken i en triologi. Genom de tre böckerna ska vi får följa ett gäng vänner från nyårsafton 1999 och ett decennium fram över.

3 thoughts on “Tankar tillbaka med framtidsutsikter

  1. Härligt med böcker som berör en!

    När barnen blir större, så ser jag fram emot att ha tid att sätta mig och läsa på ett café. Just nu är det så fullt upp hela tiden. Men det är roligt det med!

  2. Pingback: www.ordblogg.se » Bok att längta efter

Comments are closed.