Kvalitet & kvantitet

För mig är det ultimata  när både kvalitet och kvantitet kan kombineras då det gäller läsning.  Men det är inte alltid möjligt, just nu är det många andra ting som tar tid och kraft. Läsandet blir lidande främst kvantiteten. Men när jag väl får tid  böcker är det kvalitativt!

Boken i fokus är Presidentens hustru, jag hade höga förväntningar och dessa har infriats. Efter 200 lästa sidor är jag fast, redan nu inser jag att det är en bok jag kommer att längta tillbaka till då sidorna är slut.

Presidentens hustru är en fiktiv roman men huvudpersonen, Alice Lindgren, är inspirerad av Laura Bush och hennes man  Charles Blackwell har ett antal likheter med George Bush. Genom bokens fyra delar, som alla är uppkallade efter olika adresser som Alice bor på från barndomen till livet som presidenthustru, får läsaren följa hennes liv och de val hon gör.

4 thoughts on “Kvalitet & kvantitet

  1. Tack för tipset om din blogg! Det är alltid roligt att få ny läsinspiration och läsa andras uppfattningar om böcker man läst! Jag håller helt och hållet med dig om att nyfikenheten på Alice liv och tankar växer för varje sida! Jag är också intresserad av att läsa I en klass för sig : ).

  2. Pingback: www.ordblogg.se » Jag och noveller

  3. Pingback: www.ordblogg.se » Utlåningsdilemma

Comments are closed.