Inreda med böcker

En sen eftermiddagsfika med en fin vän. Vi gick till ett nytt café vars mest utmärkande inredningsdetalj bestod av  bokhyllor från golv till tak fyllda med diverse litteratur. Det är tacksamt att inreda med böcker, det skapar en ombonad atmosfär. Samma idé, att inreda med böcker, hade en efterrättsrestaurang som vi besökte i Indonesien.

Men här var inte böckerna riktiga utan en tapet!

Efter att ha fikat omgiven av böcker gick jag till ett ställe med än mer av samma vara, biblioteket.

4 thoughts on “Inreda med böcker

  1. Om du har lust så kan du hänga på och läsa Enquists Ett annat liv, som vi ska läsa i bokcirkeln. Jag tog mig till sist i kragen!

  2. Det gör jag gärna! Jag har precis laddat in Ett annat liv som ljudbok i min MP3-spelare så det passar perfekt att vara med och diskutera den! Hur går det till?

Comments are closed.